Hoppa till sidans innehåll

Segla C55 - Vuxen


Har du gått en kurs i segling? Vill du lära dig mer, hänga med sköna människor i blandade åldrar och kanske få tips och trix i din egen segelresa? Kom till oss på måndag!

Varje måndag vid 17.30 (sommarsäsongen) vid fint väder så möts vi upp på Klöven1 i första vik för att kasta loss och segla ut med någon av våra C55´or. Du behöver inte kunna segla, vi blandar grupperna så att man på varje båt har någon ansvarig. Vi övar på just det som de personerna vill denna dagen. Vill man bara hänga lite? Gör det! Vill du öva på kryss, pejl, vinden eller begrepp? Bara säg till. Det är alltid ett gott gäng som samspelar och vi hjälps åt. Flytvästen kan du låna du på plats.

Vad krävs för att få vara med på måndagssegling?

Vi ser gärna att du gått någon kurs innan, för att ha fått in grund-sjövana. Kom som du är sedan. Resten löser vi ihop.

Vad kostar det?

Du behöver ha ett medlemsskap i VSS, det kostar 400 kr. Har du inget men vill bli? Kom på måndag så löser vi det också! Förutom det så kostar det 100 kr/gång man är med, eller 950 kr om du vill vara med hela säsongen.

Hur vet jag om vädret är ok?

För det första - vid dåligt väder möts vi upp i klubblokalen ändå. Där kan vi tjöta bort en stund över en kaffe och (om man vill) öva på knopar eller annat skoj.

För det andra - hör av dig till oss! Så kan du stå med på en sms-lista som "måndagsseglarna" använder som ett litet nätverk. Det finns med andra ord massor med sätt.

Ps. Glöm inte att följs oss på instagram och facebook. Där kommer information löpande och massor av inspirerande bilder! @varbergssegelsällskap

 

VARMT VÄLKOMNA! - Hos oss kan alla segla.

Uppdaterad: 28 JUN 2019 11:05 Skribent: Jenny Svensson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 0708200046
E-post: varbergssegelsallska...

Se all info