Hoppa till sidans innehåll

Seglarskolan inställd

03 APR 2020 21:59
Tyvärr blir vi tvungna att ställa in seglarskolan i sommar. Vi kan idag inte säkerställa att vi kan genomföra en säker och kvalitativ seglarskola enligt gällande riktlinjer från folkhälsomyndigheten.
  • Uppdaterad: 03 APR 2020 21:59

Seglarskolan är tyvärr inställd under 2020

Världen är upp- och ner... Vi på Varbergs Segelsällskap är lika måna om varandra och våra anhöriga som vi tror och hoppas att ni är, nu när Covid-19 härjar. Det är därför med stor sorg som vi behöver meddela att vi tagit beslut om att i nuläget inte genomföra någon segelskola i sommar. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och anser därför att vi, som det ser ut nu, inte kommer kunna genomföra en kvalitativ segelskola enligt riktlinjerna som finns.

Vi jobbar just nu med att meddela alla anmälda deltagare, tillsatta instruktörer och andra berörda. Vi tycker givetvis det här är jättetråkigt! Har ni några frågor får ni gärna maila oss, vi svarar löpande så snart vi kan. Följ oss också gärna på Instagram och Facebook, där lägger vi löpande upp nyheter och förändringar. Ni kan även där ställa frågor, direkt i kommentarsfälten.

Tack för er förståelse! Om situationen ändrar sig så kommer vi eventuellt att tänka om. Ha en bra dag, ta hand om varandra och glöm inte att tvätta händerna!

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen,
Varbergs Segelsällskap

Skribent: Tobias Jansson
Epost: Adressen Gömd

 

VSS sponsorer:


svenskasjo_250x450_anders_ssf


 Sparbanksstiftelsen


  Varbergs Sparbank


Varberg Energi


 


 Varberg För Liv


  XL Byggcenter Varberg


 kvarnbacken


 

Bildepån


 Hattaviken_plywood


 Crescent logga


  Getteröns Riggarverkstad


 Anl Ny logo (2)


 eliasson logo


 gästis_logo


 Liros logo

 


bruces handelsträdgård

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 0708200046
E-post: This is a mailto link

Se all info