Hoppa till sidans innehåll

Segelintresset ökar - vi ställer om!

24 JUL 2020 10:20
Klubben växer, fler engagerar sig och seglingsintresset lir större ute på Klöven 1.
  • Skapad: 24 JUL 2020 10:20

Med tanke på Covid-19 har vi på VSS fått jobba hårt med våra riktlinjer under våren och sommaren. Seglarintresset ökar, seglarskolan var full satt och trycket är hårt på nya medlemmar, vuxna medlemmar som vill lära sig segla, segla upp, vara med på vuxensegling, låna båtar mm. Vi tycker givetvis detta är fantastiskt! Vi gör allt vi kan för att tillgodose alla behov och att återkoppla så snart vi kan och hinner.

För att underlätta vårt arbete så skulle vi vilja belysa några kanaler.

- Har du ett medlemsskap hos oss och grundläggande seglarkunskaper (antingen från vår, eller från annan segelklubb) så är du välkommen att vara med på våra vuxenseglingar på måndagar och torsdagar från kl. 17.00 (vid OK väder). Meddela din närvaro i Facebookgruppen: "Segla C55 med VSS". Kostnaden är 100 kr/gång och swishas på plats.

- Har du några frågor - om vad som helst. Så maila oss. Mail är vår officiella kanal in och vi har just bytt mailadress. Vår nya (enda) mailadress är: This is a mailto link

- Vill du låna en C55? Har du medlemsskap och har seglat upp för en instruktör så lånar di C55´orna gratis. Himla lyxigt! Tycker vi. Eget ansvar gäller och båtarna ska lämnas i samma skick som de var i när båten lånades. För att låna en C55´a så behöver du boka den i vår kalender. För att boka en båt - kontakta någon av faddrarna (Ivan, Anita, Roland eller någon från styrelsen), alternativtv så mailar du din fråga så svarar vi så snart vi har möjlighet: This is a mailto link

- Vi har tyvärr inte möjlighet att hålla i mer seglarskola för barn och unga i år, men välkomnar alla att söka inför nästa år! Omkring december kommer vi öppna ansökningsperioderna för 2021, vilket gör detta till den perfekta julklappen :).

- Vill du hjälpa oss? Stödja klubben? Engagera dig? JA TACK! Vi behöver alla händer vi kan få. Är du duktig på IT? Båtar? Marknadsföring? Gräsklippning? Kan du vara behjälplig i att boka lokal? Båtar? JA TACK! Alla händer behövs. Vill du dessutom hyra nyckel till klubblokalen så förväntar vi oss att du hjälper till på ett eller annat sätt, det blir annars svårt att hålla ihop klubben.

- Vill du köpa våra supersnygga funktions-T-shirts och skryta med att du är en medlem i VSS? De kostar 100 kr styck och pengarna går direkt till segelverksamheten.

- Vill du och ditt företag sponsra oss? Maila oss och se hur vi kan samarbeta. Vi är öppna för alla förslag och tar tacksamt emot sponsring som gör att vi kan leva vidare och utvecka vår ungdomsverksamhet.

- Sist men inte minst: Följ oss på Instagram och Facebook för senaste informationen och mycket inspiration. Sök på "Varbergssegelsallskap".

Tack för ert engagemang! Och alla nya - VÄLKOMNA till vår klubb, vi ser fram emot att ses ute på (vad vi tycker) västkustens finaste klubblokal.

Skribent: Jenny Svensson
Epost: Adressen Gömd

 

VSS sponsorer:


svenskasjo_250x450_anders_ssf


 Sparbanksstiftelsen


  Varbergs Sparbank


Varberg Energi


 


 Varberg För Liv


  XL Byggcenter Varberg


 kvarnbacken


 

Bildepån


 Hattaviken_plywood


 Crescent logga


  Getteröns Riggarverkstad


 Anl Ny logo (2)


 eliasson logo


 gästis_logo


 Liros logo

 


bruces handelsträdgård

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 0708200046
E-post: This is a mailto link

Se all info