Hoppa till sidans innehåll

VÅRENS AKTIVITETER


HALLANDSSEGLINGEN - 8 juni!

Här träffas goa seglare och våra familjer för en fantastisk dag tillsammans. Seglingen startar i Läjet och avslutas hos oss på Klöven 1, Getterön. Det blir en fartfylld dag på havet, men vill du bara titta på så är du mer än välkommen. Ta med en picknick-korg vettja! För mer information och anmälan - www.hallandsseglingen.se

GETTERÖDAGEN 16/6

Här snackar vi familjefest! Mellan kl. 11-15.00 kommer många aktörer på Getterön att visa upp sin bästa sida, VSS inte minst! I samarbete med ´Varberg För Liv´ så kommer vi bjuda till kalas. Det finns något för alla. Allt från grillning, fika, prova-på-segling, överraskningar, bryggmasasge, poängpromenader och tävlingar, lek och skoj. Är du nyfiken på vår verksamhet så kommer det finnas gott om seglare som gärna visar och berättar. En fest för hela familjen! Ps. Nämnde jag att vi kommer smälla upp en stor hoppborg? ;) All lek är gratis, men du får mer än gärna swisha en peng till Varberg För Liv och det fantastiska arbete som de dagligen kämpar med! Swish-nr till VFL; 1233944154.

Mer info och lite hintar om våra fantastiska sponsorer för dagen kan ni läsa allt om på vår facebooksida, eller instagram. @varbergssegelsällskap.

Sååå, ta med farmor, barnen, grannen, partnern och kollegan. Den här dagen vill man inte missa!

IMG_0586            IMG_1207 (1)

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:30 Skribent: Jenny Svensson

 

VSS sponsorer:


svenskasjo_250x450_anders_ssf


 Sparbanksstiftelsen


  Varbergs Sparbank


Varberg Energi


 


 Varberg För Liv


  XL Byggcenter Varberg


 kvarnbacken


 

Bildepån


 Hattaviken_plywood


 Crescent logga


  Getteröns Riggarverkstad


 Anl Ny logo (2)


 eliasson logo


 gästis_logo


 Liros logo

 


bruces handelsträdgård

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 0708200046
E-post: This is a mailto link

Se all info