Hoppa till sidans innehåll

Båtar och anläggning


Klubbhus

 

VSS klubbhus har under 2009 genomgått en stor renovering som på alla sätt ökat tillgängligheten. Trappor har försvunnit, dörrar breddats och klubbhuset är nytt och fräscht!

 

Brygga

 

Bryggan är lätt att ta sig till från klubbhuset och parkeringen. Den har samma höjd som båtarna och självklart utrustad med lift.

 

Båtar

 

Alla våra båtar är ovältbara och väl beprövade!

 

"Access enkel"

Denna båt seglas av en person som sitter i en sits med huvudet vänt framåt. Båten kan styras med en hand, två händer, eller med hjälp av en elektrisk joystick som kan placeras i princip var som helst i båten.

 

"Access dubbel"

Seglas av en eller två personer. Dubbelaccessen har samma skrov som enkelaccessen men en annan sits som gör att man kan segla tillsammans med en kompis, assistent eller instruktör. Båten kan manövreras med en eller två händer och båda seglarna kan hjälpas åt med alla moment.

 

"2.4"

Även kallad "Mini 12:a" är en racerbåt! Båten har smäckert skrov, stora segel och gott om trimmöjligheter vilket innebär att seglaren har stora möjligheter att utvecklas! Den kan styras antingen med händer eller fötter och samtliga tampar styrs händerna.

 

"Sigrid"

Vår ribbåt Sigrid Nordenborg har mjuka låga kanter som gör det lätt för oss att gå in och hjälpa om det skulle behövas till havs.

Uppdaterad: 14 OKT 2009 13:21

 

VSS sponsorer:


svenskasjo_250x450_anders_ssf

 

 

Sparbanksstiftelsen

 

  

kvarnbacken

 

 

 

Hattaviken_plywood

 

Crescent logga

  

Getteröns Riggarverkstad

 

Anl Ny logo (2)

 

Bruses handelsträdgård

 

Varbergs Energi

 

eliasson logo

 

gästis_logo

 

Liros logo

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014810
E-post: This is a mailto link

Se all info