Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli medlem i VSS? - ansök här!


Vill du medlem hos oss fyller du i dina uppgifter nedan i formuläret.

Glöm inte att klicka på "Skicka in" det sista du gör! 

Information om våra medlemsavgifter finner du i menyn under Medlemsavgifter 2017 - VSS

Nytt för 2017 är att vi skickar ut avier via e-post avseende medlemsavgifterna. Det är alltså av stor vikt att vi får uppgift om en korrekt e-postadress när du ansöker så att vi smidigt kan nå dig med avi (eller andra meddelanden).

När din ansökan är gjord blir du vår medlem och ska då få ett mail med inloggningsuppgifter ifrån systemet IdrottOnline och efter ett tag bör alltså även avi avseende medlemsavgiften komma.

Med inloggningsuppgifterna till IdrottOnline kan du logga in och redigera dina uppgifter om du t.ex. får nytt mobilnummer eller ändrar e-postadress osv. Om du tycker det är svårt att göra detta själv så skicka mail till kansliet (This is a mailto link)

 Klicka här om du vill läsa info om hur medlemsansökan fungerar

OBS!

Om du inte är folkbokförd i Sverige behöver du i stället skicka in alla dina uppgifter via mail så att vi kan registrera ditt medlemskap i VSS. (If you are not living in Sweden you have to e-mail your personal information.)

Vi behöver (we need):

- födelsenummer/personnummer (date of birth)

- kön (sex)

- för- och efternamn (full name)

- fullständig kontaktadress (your adress)

- epost-adress (e-mail)

- telefonnummer, fast och mobil om du har bådadera (phone numbers) 

 

Ditt medlemskap varar tills du säger upp det. Att inte betala är inte det samma som en uppsägning! 

Det är också så att om du är medlem i Getteröns småbåtshamn/ Getterön marina så måste du samtidigt vara medlem i VSS (el. VBK). Detta framgår av hamnföreningens stadgar.  

Se här om du vill veta mer om vad som gäller för medlemmar i hamnföreningen. 

 

NEDAN FÖLJER ANSÖKNINGSFORMULÄRET

(läs info, fyll i olika rutor med rätt uppgifter, klicka på knappen NÄSTA och till slut SKICKA! )

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340-14810
E-post: This is a mailto link

Se all info