Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Det har varit blåsiga dagar på Marstrand och klubbarnas juniorlag har fått kränga och kämpat för varje båtlängd. Under finaldagen har alla 42 lagen seglat och alla hade fortfarande chans att vinna.
 

SWE SAILING SUPPORTER TEE

(2016-07-08 10:32)
Visa ditt stöd till det svenska seglarlandslaget genom att bära den här t-shirten i sommar!
 
Om bara några timmar är det dags för finalen i Jr Cup. I väntan på kan ni här se resultatet ifrån grundomgången
 
Under semesterperioden 9 juli - 8 augusti kommer Svenska Seglarförbundets kansli att ha begränsade öppettider.
 

Imorgon invigs Jr Cup

(2016-07-04 08:00)
5-8 juli är det dags för årets roligaste tävling för klubbens juniorlag, Jr Cup, en tävling där så gott som allt ingår. Tack vare ett nytt samarbete kommer Jr Cup i år att invigas hos Arnell på Kajen.
 
Varje år i slutet av säsongen samlas alla årets svenska mästare för en kamp om vem som är årets bästa seglare. Varje besättning som vunnit ett SM under året får en inbjudan till Mästarnas Mästare.
 
Slå dig ner på kajkanten eller på Seglarhyllans uteservering nu på lördag så får du se spännande segling som kommenteras live på plats. Tour de Smålands andra kvaltävling kommer nämligen att gå av stapeln mitt inne i Oskarshamns Gästhamn nu på lördag
 
Allsvenskan Segling är en tävling där klubben är i fokus. Både de klubbar som är med och tävlar, men också de klubbar som är arrangörer vill stolt visa upp sin arena och leverera ett evenemang av hög klass. Nu söker vi arrangörer för säsongen 2017!
 
I början av juli drar drygt 120 seglingsungdomar till Marstrand för en annorlunda, fartfylld och unik seglingsupplevelse som närmast kan liknas vid Gothia Cup – det är dags för juniorkappseglingen Jr Cup.
 

Junior SM 2016

(2016-06-21 21:47)
Årets Junior SM är slut för denna gång. Det har varit fyra utmanande dagar. 116 race är genomförda och vinnare korats i tolv klasser.
 
Om du missade att läsa svensk seglings sidor i tidningen Båtliv får du här en ny chans. Läs OS bilaga inför sommarens OS i Rio, om Kite mm.
 

JSM är igång

(2016-06-17 15:53)
Närmare 500 unga seglare har samlats i Västerås för årets upplaga av Junior SM i segling. Funktionärerna är redo och seglarna är laddade, i morgon börjar seglingarna!
 

Made by Sweden

(2016-06-17 13:21)
Josefin Olsson är redo för sitt livs utmaning. Volvo Magasin åkte till Marstrand för en träff med Sveriges minst kända OS-hopp.
 
För att utöka stödet för klubbarna har Blekinge Seglarförbund och Skåne Seglarförbund, tillsammans med Svenska Seglarförbundet rekryterat en klubbkonsulent. Syftet är att höja seglingen i distrikten och stötta klubbarna i deras verksamhet.
 
Det blev den nya klubben Cape Crow Yacht Club från Göteborg som seglade hem säsongens andra deltävling av Allsvenskan. Det var otroligt tätt i tabellen vilket gjorde den avslutande finalomgången extra spännande.
 

 

VSS sponsorer:

svenskasjo_250x450_anders_ssf

 

 

Sparbanksstiftelsen

 

Grappa_1

 

 

kvantum_web

 

varbergs sparbank logo, tvåradig

kvarnbacken

taiga

 

 

hammarstroms-platslageri-ab

 

Hattaviken_plywood

 

Crescent logga

 

Barres varberg

 

 

Getteröns Riggarverkstad

 

Anl Ny logo (2)

 

Bruses handelsträdgård

 

Varbergs Energi

 

eliasson logo

 

gästis_logo

 

Liros logo

PelleP

 

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340-14810
E-post: This is a mailto link

Se all info