Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vill du vara med här?

(2017-04-26 07:06)
Nu söker vi dig som är under 25 år, vill vara med på sommarens roligaste tävling, Jr Cup och utbilda dig till blå direktdomare. Inom Svensk Segling har vi många framgångsrika domare och nu vill vi försäkra oss om att det fortsätter så.
 
För vissa var ett påskträningsläger i Gardasjön, Holland eller på Mallorca tillgängligt men långt ifrån för alla. Därför var det viktigt att det också fanns svenska påskträningsläger med hög kvalitet.
 

Jr Cup Camp South

(2017-04-20 14:49)
Nu är äntligen anmälan öppen till den allra första Jr Cup Camp South! In och anmäl er nu på en gång! Perfekt för er som vill träna inför Jr Cup eller bara för första gången prova på vad det handlar om.
 
 

Säkert vårtecken

(2017-04-11 06:13)
Påskträningsläger brukar vara ett säkert vårtecken och denna påsk är inget undantag.
 
Om du missade att läsa svensk seglings sidor i tidningen Båtliv får du här en ny chans. Här kan du läsa om att Marstrand välkomnar Mästarnas Mästare, Lärdomar av Guld, Årets seglare i världen inspirerade och mycket annat.
 

Klubbkonsulent sökes

(2017-04-07 10:00)
Svensk Segling ska vara tillgänglig för alla. En idrott som är öppen, utvecklande och som kan leda ett livslångt intresse. För att lyckas med detta ska vi nu utöka vårt team och förstärka på östra sidan av landet!
 
Nu finns Kappseglingsreglerna 2017-2020 i pdf format.
 
Lördagen 8 april arrangerar Råå Jolleklubb i samarbete med bloggen Öresund regatta en möjlighet att testa segla några häftiga och roliga entypsbåtar.
 
Mange Olssons minnesfond delar ut ett eller flera stipendier till unga seglare i Sverige. Nu är det dags att söka stipendiet eller föreslå stipendiater.
 

Måla eller inte måla?

(2017-03-31 14:01)
Nu när säsongen börjar närma sig är det dags att förbereda båten inför sjösättningen och då dyker frågan upp: ska vi måla båtbotten eller inte? Här informerar vi om vad som gäller och ger lite tips.
 
Svenska Seglarförbundets Seglarskola erbjuder segling för alla och för att kunna erbjuda fler att få komma ut på vattnet och segla startar Göteborgs Kungliga Segelsällskap (GKSS) tre nya kurser i år.
 
Vid Seglardgen i Göteborg den 18 mars valdes Seglarförbundets styrelse för det kommande verksamhetsåret
 

Jr Cup anmälan öppen

(2017-03-08 15:33)
Äntligen har anmälan till årets Jr Cup på Marstrand den 4-7 juli öppnat! Intresseanmälan ska göras senast 15 april på www.indta.se. Deltagarantalet är begränsat så skynda och anmäl ditt lag idag. Först till kvarn gäller för två lag per klubb.
 
Svenska Seglarförbundet fick i går kväll ta emot ett stöd på 5 miljoner på Postkodlotteriets Förmånstagarfest. - Det betyder enormt mycket för svensk segling, säger tillträdande förbundsdirektören Marie Björling Duell.
 

 

VSS sponsorer:


svenskasjo_250x450_anders_ssf

 

 

Sparbanksstiftelsen

 

Grappa_1

 

 

kvantum_web

 

 

kvarnbacken

taiga

 

 

hammarstroms-platslageri-ab

 

Hattaviken_plywood

 

Crescent logga

 

Barres varberg

 

 

Getteröns Riggarverkstad

 

Anl Ny logo (2)

 

Bruses handelsträdgård

 

Varbergs Energi

 

eliasson logo

 

gästis_logo

 

Liros logo

PelleP

 

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340-14810
E-post: This is a mailto link

Se all info