Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Jr Cup Camp East

(2017-05-22 10:49)
Nu är äntligen anmälan öppen till Jr Cup Camp East! In och anmäl er nu på en gång! Perfekt för er som vill träna inför Jr Cup eller bara för första gången prova på vad det handlar om.
 
Det blev KSSS som i en oerhört jämn sista segling kom på den nödvändiga andraplatsen som betydde seger totalt i Strängnäs. Tvåa blev Cape Crow Yacht Club på samma poäng som KSSS men med färre segrar. Trea blev Hjuviks Båtklubb.
 
Till helgen (19–21 maj) drar Allsvenskan Segling igång för säsongen. Fyra deltävlingar står på programmet. Först ut är Strängnäs där det blir stadsnära seglingar på Ulvhällsfjärden precis nedanför domkyrkan.
 
Efter det positiva utfallet med en klubbkonsulent i södra Sverige anställer seglarförbundet sin andra klubbkonsulent. Seglarcoachen och världsmästaren Karin Knigge(fd.Almqvist) blir nu en resurs för klubbarna på Västkusten och i Värmland/Västergötlad
 

Kanslikonferens

(2017-05-15 09:09)
Måndagen 15maj och tisdagen 16 maj är Seglarförbundets kansli på konferens. Vi har därför svårt att svara på mail och vår telefonväxel är stängd.
 
Sommaren står för dörren och vad passar då bättre än att prova på att segla. Segling är en av världens populäraste idrotter och här finns något för alla. Du behöver inga förkunskaper eller grejer kom som du är och segla med oss!
 
Om några veckor kommer vårens seglingssäsong att rivstarta med den första deltävlingen av Allsvenskan Segling. Tävlingen går av stapeln på Ulvhällsfjärden, precis nedanför domkyrkan i Strängnäs.
 
 
Om du missade att läsa svensk seglings sidor i tidningen Båtliv får du här en ny chans. Här kan du läsa om att Prova på att segla i sommar, Klubbkonsulenter - mer hjälp till klubben, Allsvenska Segling 2017 och mycket annat.
 
För vissa var ett påskträningsläger i Gardasjön, Holland eller på Mallorca tillgängligt men långt ifrån för alla. Därför var det viktigt att det också fanns svenska påskträningsläger med hög kvalitet.
 

Jr Cup Camp South

(2017-04-20 14:49)
Nu är äntligen anmälan öppen till den allra första Jr Cup Camp South! In och anmäl er nu på en gång! Perfekt för er som vill träna inför Jr Cup eller bara för första gången prova på vad det handlar om.
 
 

Säkert vårtecken

(2017-04-11 06:13)
Påskträningsläger brukar vara ett säkert vårtecken och denna påsk är inget undantag.
 
Om du missade att läsa svensk seglings sidor i tidningen Båtliv får du här en ny chans. Här kan du läsa om att Marstrand välkomnar Mästarnas Mästare, Lärdomar av Guld, Årets seglare i världen inspirerade och mycket annat.
 

Klubbkonsulent sökes

(2017-04-07 10:00)
Svensk Segling ska vara tillgänglig för alla. En idrott som är öppen, utvecklande och som kan leda ett livslångt intresse. För att lyckas med detta ska vi nu utöka vårt team och förstärka på östra sidan av landet!
 

 

VSS sponsorer:


svenskasjo_250x450_anders_ssf

 

 

Sparbanksstiftelsen

 

Grappa_1

 

 

kvantum_web

 

 

kvarnbacken

taiga

 

 

hammarstroms-platslageri-ab

 

Hattaviken_plywood

 

Crescent logga

 

Barres varberg

 

 

Getteröns Riggarverkstad

 

Anl Ny logo (2)

 

Bruses handelsträdgård

 

Varbergs Energi

 

eliasson logo

 

gästis_logo

 

Liros logo

PelleP

 

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340-14810
E-post: This is a mailto link

Se all info