Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Ni har väl inte missat att klubben fortfarande kan få personellhjälp med att lägga in medlemmar i IdrottOnline medlemsregister? Få hjälp och säkerställ att din klubb bidrar till att Svensk Segling kan fortsätta att växa.
 
Samtidigt som OS-laget genomförde sina sista förberedelser för OS i början på sommaren påbörjade Seglarförbundet en hårdsatsning på nästa generation elitseglare. 54 seglare i åldern 17-25 år deltagit på 67 träningsdagar under sommaren 2016
 
Om du missade att läsa svensk seglings sidor i tidningen Båtliv får du här en ny chans. Läs om Mästarnas Mästare, årets utmärkelser inkl årets SRS vinnare och enkel segling lockar tjejer.
 
Inom Eurosaf sker ett organiserat utbyte av tävlingsfunktionärer. Det riktar sig till seglingsledare, domare och mätmän på nationell och internationell nivå. Här har din klubb möjlighet att få seglingsledare, domare eller mätmän från andra länder.
 
”Du får inte filma överallt, vissa saker är hemliga", Francesco Bruni, rorsman på Artemis Racing.
 
SeglarTräffen är helgen då svensk segling samlas för att utveckla verksamheten. Och helgen före advent 2016 var inget undantag. Tanken att lära av andra är inget nytt – men sällan blir det så uppenbart, enkelt och roligt som på SeglarTräffen.
 

Toppevenemang med guldkant

(2016-11-25 21:24)
JSM i Västerås blev en succé. Hundratals unga seglare kämpade mot varandra och bakom allt fanns ett mycket välorganiserat gäng från arrangörsklubben JK Västerås. - Det har varit fantastisk kul och vi gick med en bra vinst, säger Andreas Vasberg.
 
Vi söker en mångfacetterad ledare som förstår hur idrottsrörelsen fungerar och som älskar seglingssporten. Du kommer att ha ansvaret för en bred verksamhet i en mindre organisation och får aldrig tveka att hugga i där det behövs.
 

Nominera era ledare

(2016-11-23 10:45)
Nu är det dags att nominera era ledare till Prins Bertils och prinsessan Lilians idrottsfond. Stiftelsens ändamål är att främja svensk idrott genom stipendier till ledare och instruktörer för deras vidareutbildning.
 
Allsvenskan Segling har varit lätt att följa för publiken. Dels på plats, dels via den nya tekniken SAP Sailing Analytics. Där finns all information om hur lagen seglat in i minsta detalj, till stor glädje för både seglare och supportrar.
 

Utmärkta ledare

(2016-11-20 08:52)
På Seglarträffen delades årets tre sista utmärkelser ut. Årets arrangör, Årets tränare och Årets ideella ledare.
 

Utmaningen 2016

(2016-11-17 14:49)
Tack vare Svenska PostkodLotteriet kan Svenska Seglarförbundet erbjuda extra medel för att nå vår gemensamma vision ”Svensk Segling – tillgänglig för alla”
 
På SeglarTräffen kan ni höra om hur en av de minsta klubbarna i Allsvenskan Segling skapade sin "Sail Week" för att visa upp J/70 och Allsvenskan för medlemmarna, allmänheten och företagare.
 

Årsmöte World Sailing

(2016-11-13 12:13)
Över 1000 delegater har under veckan samlats i Barcelona för årsmöte i World Sailing. Flera beslut har tagits varav flera viktiga gällande olympiska klasserna och hur de skall segla 2020. Men också gällande paralympisk och offshore segling.
 
Temat för årets SeglarTräff är "Svensk segling - tillgänglig för alla". För att introducera SeglarTräffen i detta arbete kommer stjärnföreläsarna Oskar Kihlborg och Gerturd Åström att inspirera deltagarna.
 

 

VSS sponsorer:


svenskasjo_250x450_anders_ssf

 

 

Sparbanksstiftelsen

 

Grappa_1

 

 

kvantum_web

 

 

kvarnbacken

taiga

 

 

hammarstroms-platslageri-ab

 

Hattaviken_plywood

 

Crescent logga

 

Barres varberg

 

 

Getteröns Riggarverkstad

 

Anl Ny logo (2)

 

Bruses handelsträdgård

 

Varbergs Energi

 

eliasson logo

 

gästis_logo

 

Liros logo

PelleP

 

Filtrera nyheter

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340-14810
E-post: This is a mailto link

Se all info