Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


SM för IF-båtar 2016

(2016-07-15 15:25)
SM för IF-båtar arrangerat av Tjörns Segelsällskap avgjordes i friska vindar i Skärhamn den 7-9 juli. Båtar från Örnsköldsvik till Malmö var anmälda och 22 kom till start.
 
Söndagen den 17 juli 2016 arrangeras Tjuvkilsregattan, vid Tjuvkils Huvud mellan Kungälv och Marstrand. Det är den första delseglingen i Höstcupen/Liros Cup och regattan är öppen för alla jolleklasser.
 
Kullavik KKK bjuder in till PelleP Archipelago Race den 6 augusti. Regattan ingår även i Liros Cup. Förutom spännande race på åskådarvänlig kryss-länsbana, så blir det uppvisning av Johnie Bengtsson i M32, prova på segling, utställningar, Quiz mm mm.
 
Juliregattan i Hovenäset och BMBK-dagen på Bohus Malmön avslutade årets vårserie för jollar. Flitigast i cupen var deltagarna i optimistklasserna. Vi hälsar alla välkomna till Höstserien som drar igång i Tjuvkil, redan till helgen.
 
Inbjudan till att forma en lokalavdelning på Västkusten för att där dryfta ärenden av för domarskrået gemensam natur samt upprätthålla goda kontakter inom skrået. Tanken är att träffas i Göteborgsområdet några trevliga kvällar per år.
 
Den 14-15 juli (torsdag-fredag vecka 28) arrangerar Trissjolleförbundet tillsammans med ett par klubbar en trissjolleträff i Mollösund.
 
Om exakt två månader är det dags igen. Ett år går fort! Fredagen den 12:e augusti startar seglingen i Göteborgs Hamn, och vi hoppas kunna bjuda på en spektakulär start för tävlingen utanför Eriksbergsdockan.
 
The M32 Series Scandinavia is coming to Gothenburg this weekend. With ten World class teams on a tight race course, fans on the shore in the Race Village at Lindholmen can look forward to three days of exciting racing in the heart of the city.
 

Lysekils Race

(2016-06-14 12:34)
I lördags arrangerades Lysekils Race, som också ingår i Liros SRS Nordcup, i lätta och stundtals växlande vindar.
 

Liros SRS Cup

(2016-06-02 11:08)
Till helgen arrangeras även flera Liros SRS regattor i de olika cuperna nord, syd och mellan.
 

Liros Jollecup

(2016-06-02 11:01)
Till helgen arrangeras inte mindre än tre stycken Liros Cup regattor! Välkomna till Gottskär, Rörvik och till Billdal som arrangerar sin Juniregatta på självaste nationaldagen!
 
Nästa vecka är det dags för uppgraderingen av IdrottOnline. Själva arbetet genomförs mellan 7 juni kl 13:30 - 8 juni kl 12:30. Under tiden arbetet pågår är samtliga IdrottOnline-sajter stängda.
 
Den 28 maj är det dags att återskapa en klassiker på Rådasjön, nämligen Rådasjön Runt. Precis som namnet antyder så är det inte en vanlig bankappsegling runt några bojar utan det handlar om att utforska Rådasjöns alla vikar. ..
 
Kullaviks Kanot och Kappseglingsklubb vann årets första deltävling i Allsvenskan Segling som avgjordes i Motala i helgen. Klubben som hör hemma söder om Göteborg har imponerat stort och vunnit sju av totalt tio race.
 

Inbjudan till RS Regatta

(2016-05-23 10:09)
SS Kaparen bjuder in RS500, RS200, RS100, Aero och RS Feva till sin RS-regatta i Gottskär den 28-29 maj.
 

 

VSS sponsorer:

svenskasjo_250x450_anders_ssf

 

 

Sparbanksstiftelsen

 

Grappa_1

 

 

kvantum_web

 

varbergs sparbank logo, tvåradig

kvarnbacken

taiga

 

 

hammarstroms-platslageri-ab

 

Hattaviken_plywood

 

Crescent logga

 

Barres varberg

 

 

Getteröns Riggarverkstad

 

Anl Ny logo (2)

 

Bruses handelsträdgård

 

Varbergs Energi

 

eliasson logo

 

gästis_logo

 

Liros logo

PelleP

 

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340-14810
E-post: This is a mailto link

Se all info