Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Volleybollen är mitt liv

(2017-01-09 13:21)
Han lämnade sitt krigshärjade land hösten 2015 och flydde till Sverige. Den syriske landslagsmannen i volleyboll – Fajiis Alloush sökte sig till Falkenbergs Volleybollklubb.
 
Ansökan för hösten 2016 (aktiviteter 1 juli - 31 december) skall vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida senast den 25 februari 2017 klockan 23:59.
 
För sjätte året i rad bjuder Halmstads kommun in till en galakväll där årets ideella krafter inom kommunens föreningsliv hyllas och lyfts fram under festliga former.
 
Nu är vårens FaR-kataloger sammanställda. Ingen har väl missat att röra på sig sätter i gång flera hälsosamma förändringar i kropp och själ. Fysisk aktivitet på recept (FaR) kan i många fall vara den bästa medicinen och innebär att du får ett rece...
 

Vi stödjer UNICEF!

(2016-11-30 10:11)
Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna har valt att skänka pengar till en av UNICEF:s hjälpinsatser för utbildning och jämlikhet för utsatta barn istället för en julgåva till personalen - Gör som vi!
 
Möjligheten för bildning och utbildning av ideella idrottsledare i Halmstad kommun riskerar att försämras. Halmstad kommuns kulturnämnd föreslår att SISU Idrottsutbildarna inte kommer att erhålla stöd för föreningars bildningsverksamhet.
 

Kungörelse - Årsstämma

(2016-11-21 14:00)
Årsstämma för Hallands Idrottsförbund genomförs lördagen den 8 april 2017 kl 10.00, Varbergs Stadshotell. Årsstämman samarrangeras med stämma för SISU Idrottsutbildarna Halland.
 

Öppet Hus i Halmstad

(2016-11-15 15:18)
Vi närmar oss slutet på år 2016 och det är dags att slutredovisa din förenings studieverksamhet. Oavsett om du redovisar digitalt eller på papper är du välkommen men också för att diskutera och planera nästa års verksamhet för din förening.
 
Har er förening en eller flera passande aktiviteter som kan ingå i utbudet som sjukvårdspersonal använder för att ordinera Fysisk aktivitet på Recept (FaR)?
 
Natten och morgonen den 8/11 mellan klockan 03:00 - 08:00 kommer IdrottOnline genomföra underhållsarbete. Detta resulterar i att HELA IdrottOnline kommer att vara avstängt under ovanstående timmar.
 
Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna hälsar alla ordförande i SDF hjärtligt välkommen till Ordförandedialog med SDF. Vid förhinder är givetvis någon annan ledamot från respektive SDF välkommen.
 
Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke besökte idag Halland och träffade på förmiddagen ideella organisationer i Laholm för att lyssna på lokala satsningar och initiativ inom integrations- och demokratiområdet.
 
Under sju tillfällen i höst kommer olika grupper av nyanlända få utbildning om svensk idrott och svenskt föreningsliv. Vad är ett årsmöte, vad gör en styrelse och hur en förening är uppbyggd av ideella insatser?
 
Falkenbergs Rotary-klubbar uppmanar till nominering av ungdomsledare inom Falkenbergs kommun. Personen som på ideell basis, under längre tid, engagerat sig för ungdomars föreningsaktiviteter och fortfarande vara aktiv tränare. Stipendiesumma 10 00...
 

Spontanidrott i Kungsbacka

(2016-10-17 10:00)
Under fredagskvällar hösten 2016 och våren 2017 öppnas lokaler upp i Kungsbacka Sportcenter, huvudsakligen Aranäs A-hall, för spontanidrott. Idrottsföreningar i Kungsbacka kommun uppmanas till att anmäla sig till att hålla i ett träningspass och...
 

 

VSS sponsorer:


svenskasjo_250x450_anders_ssf

 

 

Sparbanksstiftelsen

 

Grappa_1

 

 

kvantum_web

 

 

kvarnbacken

taiga

 

 

hammarstroms-platslageri-ab

 

Hattaviken_plywood

 

Crescent logga

 

Barres varberg

 

 

Getteröns Riggarverkstad

 

Anl Ny logo (2)

 

Bruses handelsträdgård

 

Varbergs Energi

 

eliasson logo

 

gästis_logo

 

Liros logo

PelleP

 

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340-14810
E-post: This is a mailto link

Se all info