Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Hallands Idrottsförbund har genomfört årsstämma i Varberg. Christer Pallin, Riksidrottsförbundets chefsjurist, lotsade 24 ombud, som representerade 600 föreningar igenom stämman.
 

Vi söker nya medarbetare

(2017-04-07 13:21)
Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna behöver förstärka våra organisationer med nya medarbetare. Urval och intervjuer sker löpande med sista ansökningsdatum 23 april.
 

Idrottsforum - Fullt hus!

(2017-03-23 13:22)
Med anledning av ett enormt gensvar har vi varit tvungna att stänga anmälan till Idrottsforum trots att sista anmälningsdag inte passerat.
 
Förtroendevalda och tjänstemän i Region Halland och kommuner samt Länsstyrelsen bjuds in till Varbergs Stadshotell den 7 april där bland annat landshövding Lena Sommestad och Björn Eriksson ordförande i Riksidrottsförbundet medverkar.
 
Gör upp med gamla sanningar inom barn- och ungdomsidrotten! SISU Idrottsutbildarna och Hallands Idrottsförbund bjuder in till Idrottsforum 2017 med fokus på hur vi utvecklar en modern barn- och ungdomsidrott i Halland med målet att få fler att...
 
Snart är det deadline för att ansöka om LOK-stöd. Vi erbjuder Drop-In support där Jan-Olof Johansson är på plats för att ta emot frågor och problem som ni stött på samt att han guidar er genom hur ni registrerar i IdrottOnline. Ingen kostnad och...
 
Välkommen till en kostnadsfri konferens med tema - Framtidens motionsidrott (FMI) den 20 mars, Sparbanken Skåne Arena. Konferensen riktar sig till ledare och förtroendevalda inom IF och SDF, tjänstemän och politiker från kommun, region/landsting.
 

Utmana din förening!

(2017-01-24 13:06)
Idrotten har förändrats mycket de senaste åren. Våga utmana din egen förening, inspireras av andras smarta idéer och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna om ni behöver stöd i er utveckling.
 

Ny dopinglista för 2017

(2017-01-24 11:07)
Från 1 januari 2017 gäller en ny dopinglista. Nytt på listan är bland annat tillägg av substansnamn till exempel Higenamine som på senaste tiden påträffats i kosttillskott. Även tydligare regler för inhalation av Beta-2-stimulerare (astmamediciner...
 
Tillhör ni en idrottsförening som har betalat ut ersättning till idrottsutövare? Då ska ni lämna kontrolluppgifter till Skatteverket senast den 31 januari.
 

Volleybollen är mitt liv

(2017-01-09 13:21)
Han lämnade sitt krigshärjade land hösten 2015 och flydde till Sverige. Den syriske landslagsmannen i volleyboll – Fajiis Alloush sökte sig till Falkenbergs Volleybollklubb.
 
Ansökan för hösten 2016 (aktiviteter 1 juli - 31 december) skall vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida senast den 25 februari 2017 klockan 23:59.
 
För sjätte året i rad bjuder Halmstads kommun in till en galakväll där årets ideella krafter inom kommunens föreningsliv hyllas och lyfts fram under festliga former.
 
Nu är vårens FaR-kataloger sammanställda. Ingen har väl missat att röra på sig sätter i gång flera hälsosamma förändringar i kropp och själ. Fysisk aktivitet på recept (FaR) kan i många fall vara den bästa medicinen och innebär att du får ett rece...
 

Vi stödjer UNICEF!

(2016-11-30 10:11)
Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna har valt att skänka pengar till en av UNICEF:s hjälpinsatser för utbildning och jämlikhet för utsatta barn istället för en julgåva till personalen - Gör som vi!
 

 

VSS sponsorer:


svenskasjo_250x450_anders_ssf

 

 

Sparbanksstiftelsen

 

Grappa_1

 

 

kvantum_web

 

 

kvarnbacken

taiga

 

 

hammarstroms-platslageri-ab

 

Hattaviken_plywood

 

Crescent logga

 

Barres varberg

 

 

Getteröns Riggarverkstad

 

Anl Ny logo (2)

 

Bruses handelsträdgård

 

Varbergs Energi

 

eliasson logo

 

gästis_logo

 

Liros logo

PelleP

 

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340-14810
E-post: This is a mailto link

Se all info