Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Gör upp med gamla sanningar inom barn- och ungdomsidrotten! SISU Idrottsutbildarna och Hallands Idrottsförbund bjuder in till Idrottsforum 2017 med fokus på hur vi utvecklar en modern barn- och ungdomsidrott i Halland med målet att få fler att...
 
Snart är det deadline för att ansöka om LOK-stöd. Vi erbjuder Drop-In support där Jan-Olof Johansson är på plats för att ta emot frågor och problem som ni stött på samt att han guidar er genom hur ni registrerar i IdrottOnline. Ingen kostnad och...
 
Välkommen till en kostnadsfri konferens med tema - Framtidens motionsidrott (FMI) den 20 mars, Sparbanken Skåne Arena. Konferensen riktar sig till ledare och förtroendevalda inom IF och SDF, tjänstemän och politiker från kommun, region/landsting.
 

Utmana din förening!

(2017-01-24 13:06)
Idrotten har förändrats mycket de senaste åren. Våga utmana din egen förening, inspireras av andras smarta idéer och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna om ni behöver stöd i er utveckling.
 

Ny dopinglista för 2017

(2017-01-24 11:07)
Från 1 januari 2017 gäller en ny dopinglista. Nytt på listan är bland annat tillägg av substansnamn till exempel Higenamine som på senaste tiden påträffats i kosttillskott. Även tydligare regler för inhalation av Beta-2-stimulerare (astmamediciner...
 
Tillhör ni en idrottsförening som har betalat ut ersättning till idrottsutövare? Då ska ni lämna kontrolluppgifter till Skatteverket senast den 31 januari.
 

Volleybollen är mitt liv

(2017-01-09 13:21)
Han lämnade sitt krigshärjade land hösten 2015 och flydde till Sverige. Den syriske landslagsmannen i volleyboll – Fajiis Alloush sökte sig till Falkenbergs Volleybollklubb.
 
Ansökan för hösten 2016 (aktiviteter 1 juli - 31 december) skall vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida senast den 25 februari 2017 klockan 23:59.
 
För sjätte året i rad bjuder Halmstads kommun in till en galakväll där årets ideella krafter inom kommunens föreningsliv hyllas och lyfts fram under festliga former.
 
Nu är vårens FaR-kataloger sammanställda. Ingen har väl missat att röra på sig sätter i gång flera hälsosamma förändringar i kropp och själ. Fysisk aktivitet på recept (FaR) kan i många fall vara den bästa medicinen och innebär att du får ett rece...
 

Vi stödjer UNICEF!

(2016-11-30 10:11)
Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna har valt att skänka pengar till en av UNICEF:s hjälpinsatser för utbildning och jämlikhet för utsatta barn istället för en julgåva till personalen - Gör som vi!
 
Möjligheten för bildning och utbildning av ideella idrottsledare i Halmstad kommun riskerar att försämras. Halmstad kommuns kulturnämnd föreslår att SISU Idrottsutbildarna inte kommer att erhålla stöd för föreningars bildningsverksamhet.
 

Kungörelse - Årsstämma

(2016-11-21 14:00)
Årsstämma för Hallands Idrottsförbund genomförs lördagen den 8 april 2017 kl 10.00, Varbergs Stadshotell. Årsstämman samarrangeras med stämma för SISU Idrottsutbildarna Halland.
 

Öppet Hus i Halmstad

(2016-11-15 15:18)
Vi närmar oss slutet på år 2016 och det är dags att slutredovisa din förenings studieverksamhet. Oavsett om du redovisar digitalt eller på papper är du välkommen men också för att diskutera och planera nästa års verksamhet för din förening.
 
Har er förening en eller flera passande aktiviteter som kan ingå i utbudet som sjukvårdspersonal använder för att ordinera Fysisk aktivitet på Recept (FaR)?
 

 

VSS sponsorer:


svenskasjo_250x450_anders_ssf

 

 

Sparbanksstiftelsen

 

Grappa_1

 

 

kvantum_web

 

 

kvarnbacken

taiga

 

 

hammarstroms-platslageri-ab

 

Hattaviken_plywood

 

Crescent logga

 

Barres varberg

 

 

Getteröns Riggarverkstad

 

Anl Ny logo (2)

 

Bruses handelsträdgård

 

Varbergs Energi

 

eliasson logo

 

gästis_logo

 

Liros logo

PelleP

 

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340-14810
E-post: This is a mailto link

Se all info