Hoppa till sidans innehåll

Premiär för onsdagsseglingarna

09 MAJ 2018 23:55
Igår hade vi premiär för onsdagsseglingarna för kölbåtar. Vilken kväll vi fick!
  • Skapad: 09 MAJ 2018 23:55

Dagen före långhelg och superväder! Vi visste att flera av båtarna som planerar att vara med på onsdagsseglingarna framöver har seglat iväg över helgen och ett par andra har ännu inte sjösatt. Trots detta var det fyra besättningar som samlades på skepparmötet kl.18.

5-7m/s från Syd gjorde att vi valde bana A och samtliga båtar kom överens om att köra utan spinnacker denna kväll. Det blev en mycket lyckad premiär med fantastisk inramning och Mathias Thunberg med besättning lyckades efter övertygande segling korsa mållinjen först. 

Nästa onsdag är det dags igen. Vi bestämde att köra frivilligt skepparmöte kl.18 då och alla onsdagar framöver för att skeppare som söker besättning och besättning som söker båt ska hitta varandra samt att de som är nya ska ha möjlighet att ställa frågor. För de som inte hinner till skepparmötet eller kommer från annan hamn har vi startat upp en sms-grupp där information om vilken bana och starttid som gäller kommer att skickas ut i samband med skepparmötet.

Hör av dig till Olof eller Jon om du har frågor eller vill anmäla att du kommer nästa onsdag så kan vi i förtid lägga in dig i startlistan och räkna ut starttid!

Allt om onsdagsseglingarna här

Skribent: Olof Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

 

VSS sponsorer:


svenskasjo_250x450_anders_ssf

 

 

Sparbanksstiftelsen

 

  

kvarnbacken

 

 

 

Hattaviken_plywood

 

Crescent logga

  

Getteröns Riggarverkstad

 

Anl Ny logo (2)

 

Bruses handelsträdgård

 

Varbergs Energi

 

eliasson logo

 

gästis_logo

 

Liros logo

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014810
E-post: This is a mailto link

Se all info